marți, 29 aprilie 2008

Ei se jura ca nu fura…

Poreclit si Neamtul, avand in vedere anii pe care i-a petrecut in fotbalul german, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, da mari batai logicii unui om normal.

El recunoaste ca in acest sezon de campionat arbitrii delegati de el la meciurile Stelei au gresit prea mult in favoarea razboinicilor lui Gigi Becali.

“Nu poate fi vorba de o conspiratie, nu stam sa comentam aceste zvonuri, dar ceea ce e adevarat e ca Steaua a avut parte de unele greseli majore in favoarea sa. Cu toate acestea, in niciun caz nu se poate spune ca titlul a fost sau va fi decis de arbitri”, a declarat Lupescu naiv, chiar bucuros ca a scos aceasta perla din capul sau.

Pai domnule director, ia sa facem noi o socoteala simpla:

1. La meciul Steaua - CFR Cluj, scor 3 - 1, arbitrul (nu dam nume) nu a acordat doua lovituri de la 11 metri pentru oaspeti, perfect valabile. Asadar, Steaua termina, in cel mai fericit caz, la egalitate cu CFR si pierdea 2 puncte

2. La derby-ul Rapid - Steaua, meciul s-a intrerupt in minutul 74-75, la scorul de 1 - 0 pentru gazde. Nu mai discutam valabilitatea deciziei arbitrului (nu dam nume nici aici, chiar daca omul negru a fost decorat de Basescu) si nici judecatile de valoare ale comisiilor FRF, spunem doar ca Steaua ar mai fi pierdut alte 3 puncte aici

3. La ultima partida din Liga I, Stiinta Craiova - Steaua, bucurestenii au marcat un gol din ofsaid clar, castigand partida cu 2 - 1. Asadar, alte doua puncte pierdute de echipa din Ghencea

Nu mai vorbim de semnele de intrebare de la partidele pe care Steaua le-a jucat cu UTA, Unirea, FC Vaslui si Pandurii, nu comentam aceste zvonuri, vorba lui Lupescu, dar daca adunam punctele pe care arbitrii le-au oferit Stelei ne da suma de 7 puncte!!

Si cum ziceai, domnule director, ca arbitrii au gresit, dar n-au influentat campionatul? Pai de cate puncte ar fi trebuit sa beneficieze o echipa, ca sa se poata spune ca s-a viciat un campionat intreg, de 10, 15…faceti o regula, dati o lege, ceva, sa stie si celelalte grupari si sa nu mai arate cu degetul!

Dar l-am prins cu rata-n gura!

Niciun comentariu: