sâmbătă, 3 mai 2008

De cand si-a prelungit contractul cu Stiinta, Florin Costea a uitat sa mai marcheze!

Dupa ce i-a inscris lui Dinamo 2 goluri, in acea partida nebuna din Stefan cel Mare, terminata la egalitate, 4 - 4, Florin Costea a-nceput sa fie curtat de fruntasele din Liga I. Patronul Craiovei i-a prelungit imediat contractul fotbalistului, pentru inca 3 ani, pentru a nu-l pierde din vestiarul sau.

Doar ca Florin Costea a cam uitat sa mai marcheze, iar Stiinta a pierdut ultimele doua partide: 1 - 2 cu Steaua, in Banie, si 0 - 1 pe terenul celor de la Gloria Buzau, in meciul de astazi. Sigur, gazdele au jucat cu determinare sporita, Gloria fiind in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Insa, asa cum incepuse intalnirea, se parea ca Stiinta va triumfa la Buzau, Costea, Dina si Wobay ratand ocazii cat roata carului. Campionul baloanelor sutate aiurea a fost Costea, care n-a avut inspiratie nici singur cu portarul advers si nici chiar cu poarta goala.

Dupa pauza, Costea s-a stins, iar gazdele au reusit golul de 3 puncte in minutul 76, prin Nunes. Chiar si cu aceste 3 puncte, Gloria nu a scapat definitiv de retrogradare, mai ales ca in ultima etapa joaca in Ghencea, cu Steaua, echipa care se bate pentru titlu in Liga I.

Contracandidata sa, Ceahlaul Piatra Neamt, trebuie neaparat sa se incurce ori acasa cu Timisoara, ori in deplasarea de la Craiova. Vom reveni.

Niciun comentariu: