duminică, 4 mai 2008

Dinamo a invins Steaua, restul e cancan!

In Stefan cel Mare este mare bucurie: Dinamo a invins Steaua cu 2-1 si a salvat un intreg sezon, aproape compromis. Cu aceasta victorie, elevii lui Cornel Talnar au trecut pe treapta a 3-a a podiumului, inaintea Rapidului.

Elevii lui Cornel Talnar au facut cel mai bun meci din acest campionat, etaland un fotbal in continua miscare, modern. Cel mai bun om al gazdelor poate fi numit atacantul Bratu, care a marcat un gol din 11 metri, minutul 40, si a fost la originea celui de-al doilea gol, marcat de Danciulescu, minutul 57. Sigur, Bratu a fost si cel mai nervos, el fiind faultat mereu de Radoi si colegii sai din aparare. Bratu a primit un cartonas galben, apoi si unul rosu, fiind aproape de o bataie cu Dica, si el gratulat cu rosu, dar si cu alti jucatori din Ghencea.

In minutul 70, stelistul Ghionea marcheaza unicul gol al Stelei, cu o lovitura puternica de cap, bine plasata. Steaua a sperat pana in ultimul moment ca va egala, dar n-a avut luciditate, forta, a abordat gresit meciul, chiar din startul sau, punand mai mult accentul pe aparare.

In urma acestei infrangeri, Steaua a pierdut primul loc si mai are sanse la campionat doar daca CFR Cluj, liderul actual, nu invinge pe concitadina sa, Universitatea Cluj, grupare virtual retrogradata.

Maine, vom analiza mai pe larg partida si reactiile de dupa meci.

Intr-un alt meci, Ceahlaul Piatra Neamt - Politehnica Timisoara 2 - 1.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dinamo a ajutat ca CFR-ul sa castige campionatul. Asta e. Multi nu vor uita asta

SaMy spunea...

Pai decat sa castige titlu sTEAUA mai bine castiga CFR Cluj ... Parerea mea