marți, 15 aprilie 2008

Carlos Quieroz. Cristiano Ronaldo nu este de vanzare nici pentru 120 de milioane de euro!

cristi.jpg Prin aceasta declaratie facuta de asistentul lui Alex Ferguson, Carlos Queiroz, s-a descoperit si una din cauzele ratarii transferului fotbalistului, se arata in cotidianul spaniol Marca.

Culmea, Queiroz a lucrat si la Real Madrid, alaturi de Del Bosque, in perioada 2003 - 2004, si ar fi trebuit sa fie mai usor pentru galactici sa-l aduca pe Ronaldo pe Santiago Bernabeu.

Dar Carlos stie ce-i mai bine pentru conationalul sau, ce stil de joc i se potriveste, mai ales ca a contribuit decisiv la aducerea lui Cristiano pe Old Trafford, cu 5 ani in urma.

Printre romani, circula o vorba: ca sa cuceresti mana fetei, trebuie m, mai intai, s-o impresionezi pe mama. Asa s-a intamplat si in cazul lui Ronaldo: directorul sportiv al Realului, Pedrag Mijatovic, ar fi trebuit sa stie ca secundul lui Manchester, Carlos Queiroz, este confidentul lui Ronaldo, omul care-i poate influenta deciziile. Mijatovic a preferat sa faca oferta directa, sa pluseze sume mari, dar fara succes. “Ronaldo nu este de vanzare nici pentru 120 de milioane de euro”, a declarat Carlos, poate vocea cea mai autorizata de la Manchester, cel putin in ceea ce-l priveste pe Cristiano.

Niciun comentariu: