luni, 14 aprilie 2008

Chiar daca s-au impacat, Cheryl Cole inca nu l-a primit in patul conjugal pe sotul sau, Ashyley!

cheryl.jpg as1.jpg Este binecunoscuta povestea dintre cei doi, drama pe care au traversat-o in ultimele luni. Casatoriti de doar un an de zile, fotbalistul Ashley Cole si cantareata Cheryl erau pe punctul de a divirta, in urma aventurilor sexuale ale jucatorului lui Chelsea.

Ultima escapada a lui Ashley, cea cu Aimee Walton, a determinat-o pe Cheryl sa plece de-acasa, intr-un loc nestiut de nimeni. Cantareata si-a scos verigheta de pe deget si a plecat singura in vacanta.

Ashley si-a cerut iertare in fel si chip si pana la urma sotia s-a s-a intors in caminul conjugal. Dar Cheryl a impus anumite conditii, pe care Ashley le-a acceptat.

Sun din nou impreuna, de cateva saptamani, dar surse apropiate sustin ca in resedinta lor de la Surrey Cheryl si Ashley dorm in camere diferite.

Pentru o impacare definitiva, Ashley a programat o vacanta intr-o statiune de lux, sperand ca in acest fel s-o determine pe Cheryl sa-l primeasca din nou in inima ei si in dormitorul conjugal.

Cantareata l-a iertat, se pare, dar vrea ca fotbalistul sa plateasca in continuare pentru toate aventurile sale. Oricum, Cheryl a acceptat vacanta, semn bun pentru Ashley, dar pana atunci, fotbalistul trebuie sa se concentreze pentru finalul fierbinte de sezon cu Chelsea, echipa aflata in semifinalele Ligii Campionilor si pe locul 2 in Premier League.

Niciun comentariu: