vineri, 11 aprilie 2008

Cosmin Contra a inscris, dar Getafe a ratat calificarea!

Drama pe Coliseum din Getafe: echipa gazda a terminat la egalitate, 3 - 3, cu Bayern Munchen, dar a ratat calificarea in semifinalele Cupei UEFA, datorita rezultatului din tur, doar 1 - 1 in Germania.

Partida a stat mai mereu sub semnul dominarii spaniolilor, dar norocul a fost de partea nemtilor. Romanul Cosmin Contra a inscris din nou pentru Getafe, in minutul 44, asta insemnand si calificarea in faza urmatoare.

Si cand arbitrulelvetian Massimo Busacca se pregatea sa fluiere finalul partidei, Ribery egaleaza in minutul 90, la ultimul atac al oaspetilor.

Scenariul groazei pentru spanioli a continuat si in reprizele de prelungiri: dupa golurile lui Casquero, minutul 1, si Braulio, minutul 3, cine s-ar mai fi gandit ca Bayern mai poate face ceva?

Dar iata, fotbalul te pedepseste de fiecare data cand nu joci pana la fluierul de final al arbitrului. Eroul nemtilor s-a numit Luca Toni, cel care a marcat in minutele 25 si 30, facand sa se prabuseasca un intreg stadionul.

Sa mai spunem ca Getafe a jucat in 10 oameni din minutul 6, atunci cand De la Red a fost eliminat pentru lovirea fara balon a germanului Klose.

Alte rezultate:

Sporting Lisabona - Glasgow Rangers 0 - 2 (se califica scotienii)

Zenit St. Petersburg - Bayer Leverkusen 0 - 1 (se califica Zenit, care a invins in tur cu 4 - 1)

In semifinalele Cupei UEFA se vor intalni:

Fiorentina - Glasgow Rangers Bayern Munchen - Zenit St. Petersburg

Niciun comentariu: