vineri, 11 aprilie 2008

Cosmin Contra. Vreau ca Adrian Mutu sa ma razbune!

cosmin.jpg Fundasul lui Getafe, Cosmin Contra, a marcat primul gol pentru formatia sa, impotriva lui Bayern Munchen, dar a ratat calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

Partida a fost de un rar dramatism, formatia spaniola fiind egalata de doua ori, exact in ultimele secunde de joc. Mai intai in timpul regulamentar de joc, prin Ribery, dupa ce Contra deschisese scorul in minutul 44.

A doua oara, in repriza a 2-a de prelungiri, prin Luca Toni, in chiar minutul 30, dupa ce in primul act al prelungirilor, Casqero si Braulio marcasera pentru Getafe. Vulpoiul Luca Toni si-a facut si el numarul special, marcandtot de doua ori, in minutele 25 si 30.

“Vreau ca Fiorentina sa joace finala cu Bayern Munchen si Mutu sa ma razbune”, declara Contra dupa meci. In tabara spaniola este suparare mare, dupa dezvaluirile romanului: “Getafe a luptat si impotriva arbitrilor. Din moment ce ramai cu un om in minus, nemeritat si chiar de la inceputul jocului, este clar ca Bayern a fost ajutata. Nu credeam ca mai putem rata calificarea. Nici acum nu-mi vine sa cred, dar asta este fotbalul, se joaca pana in ultima secunda. Trebuie sa uitam repede acest meci. Am fost tristi aseara, vom fi si azi, dar de maine trebuie sa o luam de la capat”, a mai declarat Gurita pentru Newsin.

Niciun comentariu: