vineri, 11 aprilie 2008

Ronaldinho, omul cheie in campania electorala a lui Silvio Berlusconi!

roinal.jpg

Este concluzia la care a ajuns cotidianul francez L’Equipe, dupa ce aseara, tarziu, s-a perfectat transferul brazilianului la AC Milan.

Joi seara, oficialii echipelor FC Barcelona si AC Milan au ajuns la un acord de transfer al brazilianului din Spania, in Italia. La discutii au fost prezenti fratele fotbalistului, Roberto de Asis, care il si impresariaza pe Ronaldinho, directorul sportiv al lui FC Barcelona, Txiki Begisristain, si responsabilul cu transferurile la AC Milan, Ernesto Bronzetti.

“In proportie de 180%, cate 90% de procente pentru fiecare, si Ronaldinho si Shevchenko vor juca la AC Milan, din sezonul urmator”, a declarat Brozetti dupa discutiile avute si cu sefii Barcelonei.

Nu s-a dat publicitatii nimic despre suma de trasnfer, dar nici despre salariul lui Ronaldinho, AC Milan evitand amanuntele fata de principalul sau concurent, Internazionale Milano.

In aceeasi seara, de Asis si Bronzetti s-au retras pe un yacht apartinand lui Silvio Berlusconi, patronul lui AC Milan, pentru alte amanunte de pus la punct, dupa care au luat masa la Restaurantul Gianino, alaturi de Administratorul delegat al formatiei italiene, Adriano Galliani.

Anuntul oficial al transferului se va face in cateva zile, urmand ca vestea sa o dea insusi Berlusconi. Acesta doreste sa capete si ceva capital politic in plus, prin aducerea lui Ronaldinho, mai ales ca Berlusconi a intrat, deja, in campanie electorala.

Niciun comentariu: