luni, 7 aprilie 2008

Scandal la Barcelona, dupa 0 - 0 acasa cu Getafe!

rijkaard_468x275.jpg FC Barcelona a mai rata o ocazie de a se apropia de liderul Real Madrid, terminand la egalitate, 0 - 0, pe teren propriu, cu formatia romanului Cosmin Contra (suspendat pentru cumul de cartonase), Getafe.

Cum Real Madrid a facut si ea doar egal la Mallorca, 1 - 1, iar Villareal luase bataie la Sevilla, 0 - 2, Barcelona putea profita, mai ales ca juca pe Nou Camp.

Dar n-a mers ceva in atacul gazdelor si nici mijlocul n-a sustinut faza de constructie. Dupa meci, antrenorul Frank Rijkaard (foto) a recunoscut ca echipa nu mai este unita, nu se mai joaca la sacrificiu. “Trebuie sa fim ajutati acum, sanse mai sunt, dar nu stiu ce se intampla cu jucatorii. Am incercat sa-i promovez si pe cei mai tineri, dar nici acestia nu-si dau viata pe teren”, a comentat Rijkaard.

Presedintele Barcelonei, Joan Laporta, a anuntat penalizari drastice pentru fotbalisti, fiind pentru prima oara in acest campionat cand isi arata supararea. “Se puteau castiga puncte importante, nu numai acum, dar fotbalistii au fost indolenti. In plus, stiu ca sunt destui carcotasi care ar face orice sa pierdem contactul cu podiumul”, a adaugat presedintele.

Niciun comentariu: