luni, 7 aprilie 2008

Ioan Andone, in coborare de pe Feleac!

trio.jpg Antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone (foto, de la stanga la dreapta: Muresan, Andone, Paszkani, un trio candva fericit), se afla intr-o situatie critica: a pierdut vestiarul, dar si mai grav este faptul ca a pierdut increderea si sustinerea celor din jur.

In acest retur, elevii lui Andone n-au facut nici macar un joc perfect, chiar daca au acumulat 4 victorii si un egal, dar au si pierdut de 3 ori, la Bucuresti, cu Steaua, la Iasi, cu Politehnica, si acasa, cu Pandurii.

Cam toate compartimentele echipei lui Andone scartaie si fotbalistii inca se cred in vacanta. Andone i-a pierdut de sub control, chiar daca el incearca sa mascheze acest lucru, aducandu-le tot felul de scuze.

Dupa ultima infrangere, suferita chiar pe teren propriu, suporterii ceferisti i-au strigat sa demisioneze, sa lase echipa pe mana altcuiva, un tehnician care sa mai poata redresa corabia in deriva.

Sigur, Paszkany si Muresan, sefii CFR-ului, mai critica si ei pe ici, pe colo, dar inca nu dau in Andone, mai ales ca doar cu cateva zile in urma i-au prelungit contractul pentru inca doua sezoane. Insa sunt, deja, tensiuni si antrenorul se simte vizat. Andone a si declarat, de altfel, cu ceva timp in urma, ca va pleca de la echipa daca nu castiga campionatul si este in pericol sa se tina de promisiune.

Lasand la o parte culisele, CFR Cluj a pierdut puncte importante pe mana sa, la Iasi si acasa, ceea ce nu scuza prestatia si imaginatia lamentabila a tehnicianului. Pe Andone l-a luat valul, asta este clar, si n-a putut gestiona pozitia din clasament si punctele in plus, fata de urmaritoare. Daca nu se trezeste la timp, va plati scump, aceasta somnolenta.

Niciun comentariu: